Over Wesa

Ons doel? Jou laten genieten van het buitenleven, het hele jaar door. Daar zetten wij ons dagelijks voor in door iedere dag weer een tuin te voorzien van een van onze maatwerk tuinproducten. Al jarenlang staat Wesa bekend om het realiseren van verschillende tuinproducten, variërend van schuttingen, overkappingen, complete tuinkamers en niet te vergeten: maatwerk pergola's.

Geschiedenis van Wesa

Historie

In de beginjaren was Wesa vooral gefocust op schuttingen en speeltoestellen. Toen de populariteit van tuinhuizen steeg, besloten we deze ook aan ons assortiment toe te voegen. Dankzij een geleidelijke groei, werd het mogelijk om Wesa te verhuizen van Lierop naar een mooi pand aan de rand van het industrieterrein in Someren. Met de groeiende liefde voor het buitenleven hebben we ons aanbod uitgebreid met overkappingen, veranda’s, vlonders en tuinmeubels. Dankzij onze aanhoudende groei, verhuisden we begin 2022 opnieuw en zijn we nu te vinden op onze huidige locatie; Mortelweg 9. Hier hebben we een prachtige showroom opgezet van maar liefst 450m2 aan tuinhuizen, overkappingen en pergola’s.

Ons Team

Zonder ons geweldige team zou Wesa niet bestaan. Daarom zijn we ontzettend trots op iedereen die bij ons werkt. Ons team bestaat uit echte vakmensen, of ze nu op locatie zijn, bij jou thuis of in onze werkplaats. Als we iets voor je mogen realiseren, dan kom je zeker een van onze toppers tegen!

Neem vrijblijvend contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan